Ексклюзивні штори - ідеальне рішення для Вас, якщо Ви хочете зробити свій інтер'єр особливим і затишним. Звичайно, існує неймовірна кількість різноманітних варіантів штор і тканин для них, але найбільш вдалим буде той, який створюється саме для Вашого інтер'єру, адже тут враховуються Ваші найменші побажання і особливі нюанси.

ІДЕЇ ВИБОРУ ЕКСКЛЮЗИВНИХ ШТОР

Якщо Ви задумалися про те, де замовити штори, ми підкажемо, де їх шукати і як вибирати. У кожному вдало спланованому інтер'єрі обов'язково присутні ексклюзивні штори. Вони є не тільки якісним і дорогим текстильним виробом, а також доповнюють інтер'єр оригінальністю і задають настрій, роблять кімнату теплою і затишною.Красиві ексклюзивні штори вносять особливу родзинку в дизайн інтерєру. Поєднання різних тканин і аксесуарів для ексклюзивних штор надає інтер'єру ефект закінченості, продуманості.

При підборі ексклюзивних штор слід визначитися з тканинами і зі стилем, в якому будуть виконані штори. На сьогоднішній день і тканини для ексклюзивних штор і стилі крою відрізняються красою і різноманіттям. Для ексклюзивних штор вибирайте високоякісні, максимально натуральні, ексклюзивні тканини. Існують цілі колекції ексклюзивних красивих і авторських тканин-компаньйонів, які можна комбінувати в одній текстильній композиції.

ЕКСКЛЮЗИВНІ ШТОРИ У ВІТАЛЬНЮ

Ексклюзивні штори в зал це завжди висока якість, сучасні тенденції, відповідність міжнародним стандартам якості. Адже самостійно, без допомоги досвідченого фахівця, пройшовшись по салонах елітних тканин для штор дуже складно зробити правильний вибір ... Вибираючи ексклюзивні штори на замовлення, важливо грамотно підібрати матеріали, дизайн штор і аксесуари, вдало поєднуючи фактури і кольори, тоді ексклюзивні штори внесуть в інтер'єр виразність і цілісність. Ексклюзивні штори від Ваш інтер'єр - шпалери, штори, домашній текстиль внесуть у Ваш дім справжню красу і затишок.

Вітальня - центральна кімната для сімейного відпочинку. Тут приймають гостей, влаштовують сімейні і дружні посиденьки і просто відпочивають. Ексклюзивні штори для вітальні повинні виглядати чудово і красиво, а також, відмінно вписуватися в існуючий інтер'єр. Вибирайте вишукані штори з шовку, оксамиту та інших ексклюзивних матеріалів, вони користуються великою популярністю. Щоб надати вітальні розкішний вигляд, вибирайте тканини з вишивкою, мереживом. Любителям класичного інтер'єру рекомендуємо придивитися до штор з високоякісних матеріалів - парчі, гобелена або вишитого шовку.

Ексклюзивні штори в зал можуть мати діловий і строгий вигляд, прикрашені за допомогою різних декоративних елементів. Для ошатних штор найчастіше використовується якісний текстиль і красиві карнизи. Також популярними стали римські, японські штори. Використання фактурних, натуральних дизайнерських тканин різноманітних видів декору та плетіння дає відмінну можливість зробити ваші штори індивідуально красивими. Для сучасних кімнат краще вибирати і купити штори з широкоформатними малюнком або принтом. Для великих кімнат фахівці рекомендують однотонні штори яскравих кольорів, що вносять невимушеність в інтер'єр.

А для інтер'єру в класичному стилі краще зупинити вибір на строгих портьєрах приглушених тонів. Ваш інтер'єр - шпалери, штори, домашній текстиль пропонує пошиття штор на замовлення , ми гарантуємо, що ексклюзивні штори від студії Ваш інтер'єр є еталоном унікального красивого стилю і відмінної якості - телефонуйте 067 620 2049