Прагнення людини жити в оточенні екологічно безпечних матеріалів надихнуло нас розширити асортимент нових декоративних покриттів. Представляємо вашій увазі -натуральні шпалери ручної роботи. Тепер перед нашими дизайнерами і декораторами відкриється нове рішення використання натуральної рослинної сировини, яке розширить абсолютно нові можливості в дизайні інтер'єру. Колекція несе в собі унікальний стиль, який стане основою, який зачаровує атмосферою вишуканості та природної свіжості. Ці якості досягаються завдяки копіткій праці їх творців, в тому числі ручної.
Натуральні шпалери забезпечують високий комфорт в приміщеннях, які не перешкоджають повітрообміну, оптимально розподіляють вологість і володіють більш високою звукоізоляцією. Крім того, у багатьох волокон рослинного походження є набір корисних властивостей, в числі яких слід відзначити бактерицидні. При обробці стін шпалерами рослинного типу в житло відразу з'являється якийсь відгомін природи, якщо навіть ви проживаєте в самому центрі мегаполісу. Шпалери з натуральних матеріалів мають довговічність, так що негативного впливу часу вони не відчувають.
Наша нова колекція має естетичну і тактильну привабливість, її асортимент настільки широкий і різноманітний по дизайну, що дозволяє легко і ефектно поєднувати їх як між собою, так і з іншими оздоблювальними матеріалами. Сам декоративний матеріал являє собою наклеєні на міцну основу (щільний папір або флізелін) волокна джуту, маранти, сизалю, очерету та інших рослин.
Із задоволенням представляємо новинку на нашому ринку - шпалери з перламутрових пластин раковин молюсків. При виборі колірної гами -шпалери покриваються сусальним золотом - поталью різноманітних відтінків, що створить бездоганний ефект переливчасті.
Натуральні шпалери зі шпоном цінних порід деревини. Якщо раніше шпон деревини використовувався в основному при виробництві меблевих щитів, то тепер до наших послуг шпалери з приголомшливою текстурою самих екзотичних порід дерева.
При наклейці натуральних шпалер треба враховувати, що ці шпалери вимагають ретельної підготовки підстави. Клей наноситься на самі шпалери, а не на стіну. Смуги наклеюються встик. До речі, натуральні шпалери можна наклеювати як на стіни, так і на стелі. Купити деревяні шпалери можна в салоні Ваш інтер'єр, м.Львів, вул.Зелена, 30 та Митрополита Андрея,4.